Μετάβαση ΥΕΝΑΝΠ στη Σαντορίνη
27-05-2009
Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάσης Παπαληγούρας, θα μεταβεί αύριο 28-05-2009 στη Σαντορίνη, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο.
Κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, ο Υπουργός θα μεταβεί στον τόπο εκτέλεσης των εργασιών απάντλησης πετρελαιοειδών από το ναυάγιο του Κ/Ζ “SEA DIAMOND”.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Θήρας, προκειμένου να ενημερωθεί για υπηρεσιακά θέματα και ακολούθως το Δημαρχείο Θήρας, όπου θα συναντήσει τον Έπαρχο Θήρας, το Δήμαρχο Θήρας, τον Πρόεδρο του οικείου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον Πρόεδρο της Ένωσης των Επαγγελματικών Σωματείων Θήρας, καθώς και εκπροσώπους άλλων τοπικών φορέων.
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής
|